• info@www.rvncleaning.nl

Onze diensten

Glasbewassing

Glasbewassing (of populair gesteld ramen wassen) is een specialistisch vak waarvoor u liever een bedrijf als RVN Cleaning inschakelt. Wij werken conform de Arbo-regelgeving en zetten uitsluitend gecertificeerde werknemers en goedgekeurde materialen in.

Met betrekking tot glasbewassing werken wij traditioneel (met ladder/steiger), met behulp van een hoogwerker of met het Tucker®Pole-systeem. Bij dat laatste wordt met een telescopische (tot meer dan 18 meter uitschuifbare) reinigingsborstel en gedemineraliseerd water gewerkt.

Glasbewassing en -renovatie bieden wij u een heldere, open calculatie op maat. U kunt daarvoor contact met ons opnemen.

Overstekken en Boeidelen

Ook maken wij overstekken en boeidelen schoon van uw woning of bedrijfspand. Het schoonmaken van al het houtwerk rondom uw woning is periodiek nodig dit ook voor het behoud van uw schilderwerk. Bekijk hier op de onderstaande foto’s een voorbeeld van hoe de woning eruit zag en hoe de woning er nu uit ziet na het schoonmaken van het houtwerk.

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte neemt u dan contact met ons op.

Anti Spinnenbehandeling

Spinnen laten in en om het huis veel vervelende sporen achter op muren en schilderwerk. Om spinnen te verdrijven is het weghalen van de webben niet afdoende. Kies daarom voor onze anti-spinnenbehandeling.

Na het verwijderen van zoveel mogelijk spinnenwebben rond je huis, tuin of bedrijfspand behandelen we alle looproutes en schuilplekken met een biologisch middel.

Door het aanbrengen van een beschermlaag blijft je huis na het verjagen van de spinnen een half jaar lang gevrijwaard van overlast. Als je een abonnement neemt op onze anti-spinnenbehandeling, dan komen we regelmatig langs en heb je nergens meer omkijken naar.

Neem snel contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dakreiniging

Vuil, mossen en algen geven je dak al snel een slordige aanblik. Wat veel mensen niet weten is dat vervuiling ook de levensduur van je dakpannen aanzienlijk vermindert. Door tijdig je dak te laten reinigen voorkom je dus een hoop ellende en hoge kosten op de lange termijn.

Je dakpannen schoonmaken kan bij ons al vanaf € 10,- per m2. We reinigen je dak dan onder hoge druk met heet water. Daarna bewerken we je dak met een speciaal algendodend middel om nieuwe aangroei van schimmels en algen te voorkomen.

Om je dak blijvend te beschermen bieden we twee soorten nabehandelingen:

impregneren; het waterafstotend maken van je dak

coaten; langdurige bescherming van je dakpannen met een coating, eventueel in een andere kleur

Neem snel contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gevelreiniging

Hebben uw muren een schoonmaakbeurt nodig? Je gevel reinigen kan bij ons al vanaf € 4,50 per m2. Weersinvloeden maken je gevel na verloop van tijd vuil en verweerd. Als je wilt dat je huis er mooi en verzorgd uit blijft zien is regelmatig je gevel schoonmaken een must. Daarmee voorkom je bovendien onderhoudsproblemen op de lange termijn.

Uw huis reinigen doen we door: te stralen (ook wel sandwashen, vochtstralen, natstralen)

chemisch te reinigen (water onder hoge druk met reinigingsmiddel)

stoom cleanen (heet water onder hoge druk)

Afhankelijk van het type vervuiling op je gevel kiezen wij de meest geschikte schoonmaakmethode. Na de gevelreiniging kunnen we je buitenmuren beschermen door ze te impregneren. Zo geniet je langer van je schone gevel.

Neem snel contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Impregneren

Na het schoon laten maken van je gevel kun je je muren gelijk door ons laten impregneren. Zo blijft je gevel langer droog en schoon en geniet je nog jaren van een fris huis. Tegen lage kosten, want voor een behandeling betaal je bij ons maar € 6,50 per m2.

Bij het impregneren bewerken we de gevel van je huis met een speciaal middel, dat ervoor zorgt dat je muren ‘ademen’. Ongewenst vocht van binnen kan dus weg, terwijl nattigheid en vuil van buiten geen vat op je gevel krijgen.

Kortom, door je muren te impregneren bescherm je je huis lang tegen:

vuil en aanslag

schimmelvorming

vocht

Neem snel contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Caravanreiniging

Of u nu een stacaravan of mobiele caravan heeft, bij ons kunt u terecht voor een algehele reiniging van de buitenkant.

Aan mensen met een stacaravan bieden wij indien gewenst een compleet pakket aan. U kunt de caravan aan de buitenkant specialistisch laten reinigen en tevens ervoor kiezen om uw veranda, terras en tuinpad door ons te laten reinigen.

Maar ook mobiele caravans kunnen wij reinigen. Wij gebruiken speciale borstels om uw caravan te reinigen. Deze borstels laten geen krassen achter op uw caravan.

U kunt ons laten komen op uw thuisadres of op uw seizoensplaats op de camping. Zo kunt u zorgeloos aan uw vakantie beginnen. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. Geniet van een frisse, rustige start van de vakantie.

Schoorsteenvegens

Waarom schoorsteenvegen?

Ten eerste wordt de kans op een schoorsteenbrand aanzienlijk verkleind en ten tweede wordt door de meeste verzekeringsmaatschappijen in de voorwaarden vermeld dat de hout, kolen of olie gestookte kachel 1 keer per jaar moet worden geveegd en gecontroleerd en een gasgestookte kachel eens in de 3 jaar.

Bij het stoken van hout, olie of kolen ontstaan onverbrande deeltjes die in het rookkanaal terecht komen. Deze deeltjes hechten zich aan de wand van het kanaal en vormen een teerachtige laag (dit is een zeer brandbare laag die ook wel creosoot genoemd word). Bij een temperatuur van ongeveer 500 °C (deze temperatuur wordt al erg snel bereikt tijdens het stoken) vliegt deze laag in brand en is een schoorsteenbrand een feit.  De mate van de teeraanslag wordt mede bepaald door uw stookgedrag, als u de kachel teveel smoort (d.w.z. dat de brandstof te weinig zuurstof krijgt) dan ontstaat hierdoor een onvolledige verbranding, waarbij extra afvalstoffen vrijkomen en de schoorsteen verstopt kan raken. Er is dan te weinig of geen ‘trek’. Verbrandingsgassen kunnen terug slaan in de kamer waardoor en gevaar ontstaat voor koolstof monoxide.

Regelmatig uw schoorsteen laten controleren en inspecteren is daarom erg belangrijk. Bovendien controleert de schoorsteenveger de schoorsteen op scheuren en /of loszittende delen.

Hoe vaak moet ik mijn schoorsteen laten vegen?

Bij goed stookgedrag en normaal gebruik van uw houtgestookte kachel en uw brandstof, is 1 keer in het jaar voldoende en voor gaskachels eens in de 3 jaar. Kijk uw verzekeringsvoorschriften m.b.t. uw brandverzekering hier op na.

Van boven of van onderen?

Zolang de situatie het mogelijk maakt vegen wij het liefst buiten op de schoorsteen van boven naar beneden. Dit omdat hij dan boven en onder het kanaal kan bekijken en ook gelijk kan kijken hoe het met de staat van de eventueel aanwezig schoorsteenkap is. Ook is het zeker dat op deze manier het hele kanaal wordt geveegd en niet alleen het onderste deel. Juist bovenin zit vaak de meeste troep en aanslag en soms zit er ook wel een vogelnest in de kap of in de schoorsteen zelf en die kunnen wij dan ook gelijk verwijderen.

Wat kan ik verwachten? Hoe gaat de schoorsteenveger te werk?

RVN Cleaning komt bij u op de met u overeengekomen dag en tijdstip. Hij zal de situatie en het eventuele probleem nader bekijken. Daarna zal hij de kachel voor de schoorsteen weghalen of deze zodanig afdekken dat er zo weinig mogelijk afval dat bij het vegen vrij komt in de kamer terecht kan komen. Daarna gaat hij het dak op om boven de situatie te bekijken om daarna de schoorsteen te vegen. Het kan zijn dat RVN Cleaning er tijdens het vegen achterkomt dat er een nest in de schoorsteen zit en deze verwijderen wij dan uiteraard ook gelijk. Ook kijken wij of de schoorsteen en eventuele kap nog in goede staat zijn en stelt u hiervan op de hoogte.

Als de schoorsteen geveegd en geïnspecteerd is ruimt hij eerst alles buiten op en daarna zal hij de kleden en andere afdekmaterialen in de betreffende kamer opruimen en stofzuigen met zijn eigen stofzuiger die een roetfilter bezit zodat u niet uw eigen stofzuiger hiervoor hoeft te gebruiken.

En dan aan het einde van de werkzaamheden krijgt u een van ons een bewijs dat de schoorsteen is geveegd.

Astbest(houdend) kanaal

Ook voor het vegen van uw asbesthoudende kanaal kunt u bij ons terecht, wij vragen u om dit van te voren wel even aan ons door te geven.

Kan ik ook een abonnement afsluiten?

Een echt abonnement afsluiten doen we niet maar mocht u graag willen dat wij elk jaar bij u komen dan kunt u dat gelijk bij RVN Cleaning aangeven op het moment dat wij bij u zijn of ons hier later over bellen en dan zorgen wij dat u van ons een herinneringskaartje krijgt zodat u er zelf niet om hoeft te denken. Mocht u dit liever niet willen en zelf contact met ons op willen nemen zodra u denkt dat het weer nodig is , is dit natuurlijk ook geen probleem.

Heeft u nog vragen neem dan even contact met ons op.

Bouw en opleverings schoonmaak

De bouw is bij uitstek een branche die vraagt om een veilige werkomgeving. Een opgeruimd bouwterrein en een schone werkomgeving dragen daar belangrijk in bij. Wanneer iemand een nieuw bedrijfspand of een nieuwe woning betrekt, is niets prettiger dan een ruimte die schoon en opgeruimd is.

RVN Cleaning ruimt bouwterreinen op en maakt bouwketen schoon. In een schone en veilige omgeving is het prettig werken. Bij een opleveringsschoonmaak worden nieuwe bouwobjecten opgeruimd, stof- en bouwvuil-vrij opgeleverd. Iedere projectontwikkelaar kan zich daarmee positief onderscheiden. Bouw- en opleveringsschoonmaak bieden wij u een heldere, open calculatie op maat. U kunt daarvoor contact met ons opnemen. c=i.cal